March 24, 2023


Janë zbardhur disa nga emrat të cilët priten të propozohen nga kre u i Grupit Parlamentar të PD-së, Enkelejd Alibeaj për President.
Konkretisht ndër emrat që po qarkullojnë brenda demokratëve janë Ina Rama, Visar Zhiti, Dritan Demiraj,

Dashamir Shehi, Neritan Ceka apo Arben Cejku. Nd ërkohë Majlinda Bregu dhe Dashamir Shehi pritet të jenë pr opozime të al eatëve të P D-së. Një nga emrat më të rëndësishëm është ish-kryeprokurorja e Përgjithshme Ina Rama, e cila njihet për përplasjet e ashpra me Sali Berishën.

Këto emra vijnë si një pë rpjekje nga Enkelejd Alibeaj për të pr opozuar atë që ai ka the ksuar në mbl e dh j et e m ëparshme, një Pr esident të shqiptarëve dhe jo të pa rtisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *