March 24, 2023


Theodora McCormick, nje avokate 50 vjeç, tha se ajo dhe burri i saj u mashtruan me një fa turë prej 557 dollarësh për disa ushqime deti dhe katër pije në barin DK Oyster.

Ky çift i Nju Xhersit janë të fundit që e p ësuan nga restoranti famëkeq në Mykonos pasi paguan gati 560 dollarë për një f aturë qesharake.

Per te shpj eguar si ndodhi, McCormick tha se ajo dhe burri i saj po kërkonin një taksi për në hotelin e tyre gjatë ditës së fundit të pushimeve të tyre në Greqi, kur panë jashtë restorantin DK Oyster ku ata menduan të telefononin një taksi brenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *