March 27, 2023


Konspiracionisti Alfred Cako ka publikuar një video që po qarkullon me shpejtësi ku hidhet zja.rr me dron në pyje, Sipas Cakos, kjo metodë do të përdoret dhe në vendin tonë këtë muaj.

Ai hedh dyshime të forta se po përgatitet një plan për të zhdukur pyjet rreth e rrotull.

Cako përmend dhe rrjetin 5 G. Arsyeja? Do tu vihen taksa bizneseve gjoja per “ngrohjen diellore” pasi te hyjne te gjitha qeverite tek Marreveshja e Parisit dhe, se dyti clirimin e qendrave urbane nga pyjet rreth e rrotull qe kur te leshohet 5G mos gjejne vrime ku te futen keta me tallash hekuri ne trup;”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *