June 9, 2023


“E f altë Z oti”, thotë një shofer furgoni për Edi Ramën, teksa ky i fundit publikon një video me impr esionet e disa qytetarëve që kalojnë përgjatë ak sit Kardhiq-Delvinë.

“MIRËMËNGJES ? dhe me qytetarët që flasin nga aksi kombëtar Kardhiq-Delvinë, i cili ofron një sp ektakël të natyrës shqiptare bashkë me Sarandën që arrihet shumë më shpejt përmes tij, ju uroj një javë të mbarë?”, shkruan Rama në Fa cebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *