March 27, 2023


Sondazh i bere online me pyetjen se nese zgjedhjet do zhvilloheshin sot, cilin prej ketyre dy politikaneve do e votonit, Ramen apo Berishen ? E dijme qe tashme Lul Basha nuk eshte,

por pyetja eshte se kush do e mbeshtes Berishen, apo ndoshta do te mblidhen partitie opozitare dhe ta fitojne Ramen ?

Ose Rama do ta marr mandatin e 4 ? Jep mendimin tend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *