June 2, 2023


So ndazh i bere on line me pyetjen se nese zgj edhjet do zhv illoheshin sot,
cilin prej ketyre dy po litikaneve do e vo tonit, Ramen apo Berishen ? E dijme qe tashme Lul Basha nuk eshte,

por pyetja eshte se kush do e mbeshtes Berishen, apo ndoshta do te mblidhen partitie opo zitare dhe ta fitojne Ramen ? Ose Rama do ta marr ma ndatin e 4 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *