March 24, 2023


ëBëri bujë në media pak ditë më parë shpallja e h umbur prej disa ditësh e Ersida Dyrmishit. Kjo e fundit u gjet në një b anesë në Durrës pasi sipas saj ishte marr nga Marjusi.
Familjarjret e Marjusit shkruajne:

“Prsh J O Q Un qe po ju shkruaj jam **** e Marjus Musakut. Tani me fal ni pse nuk i poston faqa juaj mesazhet nga familjaret mund te na japesh nje pergjigje?

Marjusi nuk ka mar njeri me zo r . Ne si familjar ishim ne dijeni te lidhjes se tyre prej disa muajsh. Vajza shk embente ne menyr te vazhdueshme mesazhe telefonata dhe madje dhe foto te cilat te gjitha te f aktuara do paraqiten ne gj ykate. Kur kjo grua nuk ka dashur pse i ka takuar familjaret e Marjusit? Un vet p ersonalisht jam takuar me Ersiden ku kam shkuar te p arukeria e saj kam ber dhe krehje.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *