March 27, 2023


Këto janë pamjet e një vj edhje të një qese me 5 telefona iPhone 13 Pro Max në Tiranë.

Siç duket nga këto video të d ërguara në rubrikën Tv kl a n.al, telefonët i kanë rënë një djali me motorr dhe d yshohet t’ia kenë marr këto gocat siç i shihni në video.
Pronari i telefonëve ka nisur këto video dhe kërkon që t’ia kth ejnë mbrapsht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *