March 24, 2023


“Babai i dy fëmijëve në Bronx, i cili vd iq tr agjikisht së bashku me gruan e tij në ditën e lindjes, ishte një ak tor dhe re gjisor as pirues nga Shqipëria.”

Kështu shprehen mediet amerikane për Florind Belliun, 35-vjeçarin shqiptar i cili së bashku me ba shkëshorten e tij, Ornela Shehi vdiqën pasi ranë nga kati i gjashtë i ba nesës në New York.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *