June 9, 2023


Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë me dije se ka prova se kryeministri Edi Rama dhe ambasadorë kanë ndërhyrë duke bërë presione ne gjykatë kundër tij. Në një prononcim për mediat pas mbledhjes së grupit, Berisha u shpreh se nuk do të përtoj ti bëjë publike këto prova. A jeni i gatshëm të shtyhen zgjedhjet në degët?

Janë rreth 5 mije seksione kërkojnë grupe për të verifikuar mënyrën se si është bërë procedura. Kjo është një praktik e ndjekur edhe më parë. Mendoj se kjo procedurë kënaq plotësisht pretendimet e çdo njeriut. Shtytja për një kompleks rrethanash është e pamundur. Koha që kemi në dispozicion mund të mjaftojë.

Këto veprime janë ndërmarrë pasi është kthjelluar çdo gjë me 6 mars. Nuk ka shqiptar që dyshon në rezultatet e asaj date. Gjykata ka dhënë edhe një vendim. Edi Rama po përdor si mashë e po bën presione në gjykatë. Unë po paralajmëroj se qeveritarë kanë ndërhyrë në gjykatë. Pyetje: Ambasadorë? Berisha: Po. Po e ndjek me shumë vëmendje. Kam siguruar 2 burime. Nuk do përtoj t’i bëj publik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *