March 21, 2023


Diten e sotme kr yeministri Rama ka zb uluar një tjetë investim që kr ijon vende të reja pune për të rinjtë dhe të rejat shqiptare dhe te gjithe qe duan te fillojne pune duhet te ap likojne tek ky hotel ku behet fjale per 80 vende pune me rroge shumne te mire.

Rama tregon se ne Tiranë është hapur hoteli me 5 “yje” Ra disson Co llection i cili ofron për punonjësit paga m inimale 700 mijë lekë të vjetëra. Ja se si shprehet ai:

”LAJM I MIRË Çel dyert në Tiranë hoteli me 5 yje Radisson Collection, një in vestim i shk ëlqyer, 80 vende pune si fillim, pa ga minimale 700 mijë lekë të vjetëra R ESPEKT”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *