June 9, 2023


M oderatorja e njohur, Ilda Bejleri është bërë nënë për herë të parë.
Bëhet me dije se mo deratorja ka sjellë në jetë një vajzë, të cilën e ka quajtur me emrin Siena. Bukuroshja e ekranit ka arritur ta mbajë të fshehtë dhe la rg syrit të medies sht atzaninë.

Vetëm pak ditë më parë, në fund të sht atzanisë ajo publikoi një foto në In stagram, ku i shihej barku i rr umbullakosur e teksa në dorë mb ante një gotë verë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *