June 9, 2023


Nje te rmet i forte ka g oditur pak minuta me pare sht etin fqinj
M esohet se ma gnituda e ketij te rmeti ishte 4.5 ne shkallen r ihter.

Epiqendren e kishte 39 kilometra nga Patra e Greqise dhe me nje thellesi f okale prej 6 kilometer.
Nuk ka ende ra portime per deme ne njerez apo ma teriale./ Shqiperia Ime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *