March 24, 2023


Nga Amerika vjen mbështetja e fuqishme për Donika Gërvallën: Ajo nuk është fajtore për Gjh,ykatën Speciale, por Hashim Thaçi.Përmes një letre të dërg,uar në adresën e gazetës “Bota sot”, kjo organi,zatë mbështet kryediplo,maten e Kosovës, ndërsa i dënojnë ashpër të gjitha kcër,cënim,et, ofe,cndimet drejtuar të parës së diplom,acisë së Kosovës.“Në mënyrën më të ashpër dhe me indin,jatë të thellë dënojmë të gjit,ha kc,ërcëni,met, ofendim,cet dhe insinua,tat e poshtërimet që iu bën ministres së Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla nga ana e depute,tëve të papërgjegjs,hëm dhe pa kurrfarë etike të Hashim Thaçit, në seancën e djeshme të Parlamentit të Kosovës (6 maj 2021)”, thuhet mes tjerash në këtë komunikatë.Kryediplomatja e Kosovës, Donika Gërvalla nuk është fajtore për Gjh,ykatën Speciale, por Hashim Thaçi me vasalët e nënshtruar të tij në Kuvend dhe në Qeveri (2015) !

Ju deputetë në Parlament, në paçi një 1 gram sedër, etikë, humanizëm, drejtësi, merruni me Hashim Thaçin dhe marionetat e tij në parlament dhe jashtë parlamenti, sepse ky është përgjgjësi dhe fajtori kryesor që ka formuar Gjh,ykatën Speciale, duke parë ëndrra, se vetëm ky do t’i shpëtonte asaj, ashtu sikurse Tribunalit të Hagës (1993), të cilit i shpëtoi, sepse ia dorëzoi komandantët-heronjtë e UÇK-së: Ramush Haradinaj dhe Fatmir Limaj.Sepse të gjithë ata me Hashim Thaçin në krye kanë pranuar, që UÇK-ja të jetë objekt i Gjh,ykatës Speciale, gjoja për “kh,ë rim,et e lufh,tës”, siç i ka pad,itur Serbia e Aleksandar Vuçiqit, JO DONIKA GËRVALLA, ministrja e Jashtme e Kosovës !

Prandaj, Ministrja Donika Gërvalla nuk mund të shkarkohet, pse po kërkojnë “argatët” dhe “borxhlinjtë” e Hashim Thaçit, të cilët më 14 shkurt të këtij viti, i BRAKTISI vota JO e popullit në zgjedhjet e parakoshme parlamentare.Këtë krahasim të Donikës shqiptare ( bijës së HEROIT dhe atdhetarit shqiptar Jufus Gërvalla) me “narracionin e bandave kh,r ëimin,ale serbe”, që dogjën dhe shkretuan Kosovën (1989-1999), është katandi dhe antishqiptarizëm sui generis. Çdo koment tjetër është i tepërt. Por, atijfarë deputeti shpifës të PDK-së së Hashim Thaçit, ia bëjmë vetëm këtë pyetje: – Po sikur të ishte ministre e Jashtme serbomadhja Rada Trajkoviq, a do kishe pasur guximin ta ofendoje e poshtëroje sikurse ia bëre një MOTRE SHQIPTARE PATRITOTE, Donika Gërvalla?Kurrë, as me pordh nuk kishe guxuar… – E lehtë është ta ofendosh motrën tënde, vetëm pse ajo me plot të drejtë kërkon se kush ia ka vrarë babain e saj, si dhe patritotët e tjerë shqiptarë.S’ka më “kopsht zoologjik” të Hashim Thaçit as në Parlament, as në Qeveri e as në Presidencë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *