March 21, 2023


Ditët e fundit është përfolur që ak tori Rezart Veleshnja ka marrë ofertë nga kryebashkiaku Erion Veliaj për t’u bërë pjesë e eki pit të tije

Ku d yshim erdhu kur aktori publikoi dhe një foto në In stagram me Veliajn duke shkruar: “Pema me kokrra gjuhet…Miqtë e vjetër nuk ha rrohen e gjejnë kohën për t’u takuar!”

I pyetur mëngjesin e sotëm në “W ake Up” se cilat janë planet e tij në po litikë, Rezarti u pë rgjigj:
“Ne kemi pak a shumë të njëtën moshë dhe foton unë e kam h edhur vetë, sepse e kam sh zok, por duke qenë se e kam shok më ke parë pranë ndonjë fushatë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *