March 29, 2023


“Pse mor vlla, pse mor Florind Belliu zgj o dhe kete rruge? Cte mu ngonte kur te gjithe na kishe ne kr a he dhe te mb eshtesnim? Cte shtyu o vlla te ndermerrje nje rruge pa nje fillim e mbarim? Cfare t’u themi nenes kur te na shoh rruges, qe nuk te mbr ojtem dot? Pse nuk mendove pak per familjen, per nenen dhe motrat? Te gjithe i d inim af tesite e tua dhe vlerat qe kishe, por kurre kete m enxyre! Na pikellove sa ska shp jegim! All a hu te me shirofte!”

“Pse more Florind ja bere vetes tende mamit dhe motrave qe aq shume I doje pse p ikerisht sot ne diten e liedjes tende ..pse ja bere femijeve kete portalet dhe njerzit shkruajne per ty fjale qe ti nuk I me riton sepse ti vu a je per hu mbjen BABAIT tend dhe gjyshes qe per ty ishin te shenjte …kemi mbetur pa fjale na ke shkuar te gjithe ne qe ty te njihnim se cfare djale flori ishe sikur emri qe gjyshja te vuri ..SOT da telindjen vendose ta beje me babin dhe gjysherit e tu u prefsh ne paqe Florind Belliu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *