March 24, 2023


Teksa në Shqipëri di skutohet nëse ish-pr esidenti Ilir Meta ka qenë apo jo b ashkëpunëtor i Si gurimit të Shtetit, një tjetër çështje që po komentohet gj erësisht është raporti mes kreut të Pa rtisë së Li risë dhe ish-kryeministrit Sali Berisha.

Av okati i njohur Idajet Beqiri në emisionin “Shqip” rr ëfeu bisedën që ka bërë me Fatos Nanon në b urgun e Bënçës, ku ky i fundit i ka ko nfirmuar fa ktin se Ilir Metën në PS e ka sj e llë Sali Berisha. Idajet Beqiri shpr ehet se Fatos Nano i tha ho llësisht se Meta ishte dora e Berishës në PS dhe se e dinte shumë mirë që Ilir Metën e kishte ku ndërshtar, pra e kishte Saliun brenda në Partinë Socialiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *