March 21, 2023


Dje aktori Florind Belliu dhe ba shkëshortja e tij, Ornela, hu mbën je tën pasi ranë nga kati i gjashtë i pallatit ku banonin në New York.

Shqiptari ka hedhur nga la rtësia gruan e tij e më pas ka vr a rë veten. Shkaqet nuk dihen ende, teksa të shumta janë mesazhet pr ekëse të postuara në rrjetet so ciale të miqve të Florind Belliut.

“Pse mor vlla, pse mor Florind Belliu zgjodhe kete rruge? Cte mungonte kur te gjithe na kishe ne krahe dhe te mbeshtesnim? Cte shtyu o vlla te ndermerrje nje rruge pa nje fillim e mbarim? Cfare t’u themi nenes kur te na shoh rruges, qe nuk te mbr ojtem dot? Pse nuk mendove pak per familjen, per nenen dhe motrat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *