June 4, 2023


Pr oducenti i njohur, Ardit Gjebrea është një nga personazhet më të dashur nga p ubliku shqiptar. Ai është shumë ak tiv në rrjetet so ciale, ku ndan vazhdimisht momente të ndr yshme nga je ta e tij.

Pak minuta më parë, Arditi ka nd arë një foto të dy fëmijëve të tij, Annës dhe Jonit. Ky i fundi je ton në SH B A dhe mesa duket ka zgj edhur që të kthehet për pushime në atdhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *