March 24, 2023


Zb ardhet d ëshmia në p olici e babait të 7-vjeçares Jonada Avdia e cila u vra nga sk afi që dr ejtohej nga p olici Arjan Tase. Babai Bledar Avdia tregon momentet e fundit para se të hu mbiste vajzën e tij. Ai thotë se sk a fi i dr ejtuar nga Tase e ka ndarë nga vajza teksa ishin duke no tuar, por ndërsa ai është zh ytur poshtë, motori ka g oditur Jonadën duke i shk aktuar d ëmtime në të gjithë trupin.

“Ishte ora rreth 14:00 dhe pranë bregut të detit isha duke u larë me vajzën. Në ato momente pashë një sk af të bardhë, me dy veta brenda tij. Ska fi parkoi në bregun e plazhit pranë një hoteli dhe pashë që zbriti një vajzë dhe më pas një grua me dy fëmijë hipën në sk af dhe drejtuesi i skafit kaloi litarin me piketa dhe ishte duke lundruar në drejtimin ku po lahesha me vajzën.

Erdhi në drejtimin tonë dhe hyri me shp ejtësi të madhe dhe na nd au mua dhe vajzën. Unë u zhyta poshtë nën ujë dhe sk afi goditi vajzën time me pjesën e motorit, duke e dëmtuar në të gjithë trupin. Sk afi u la rgua, por pastaj sk afisti u kthye, duke nda luar sk afin në breg”, mësohet të ketë thënë babai i 7-vjeçares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *