March 20, 2023


Sot, rreth orës 09:20, në Ksamil, në garazhin e një hoteli, dyshohet se pas një k onflikti për mo tive të do bëta, shtetasja A. B. (e punësuar në këtë hotel), i ka vënë zj arrin një automjeti të markës “Seat”, në pronësi të shtetasit K. Xh. (pronari i hotelit), banues në Sarandë.

Grupi h etimor po punon për zb ardhjen e plotë të rr ethanave të ngj arjes dhe k apjen e au tores së dy sh uar.Ma terialet i kaluan Pr okurorisë, për v eprime të m ëtejshme. Ditet e me tejshme pritet te zb ardhet ngj arja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *