March 26, 2023


K andidati për d eputet i Nismës Thu rje, Endi Shabani ka dalë pak më parë me një st atus tejet ir onik l idhur me k ryetaren e LSI, Monika Kr yemadhi dhe Pr esidentin Ilir Meta.

Shabani iu r eferohet de kl aratave të Kryemadhit dhe Metës, për fëmijët e tyre, dhe iu njerëzve duke thënë se si mund ata të mendojnë për fëmijët e shqiptarëve. Postimi i Endri Shabanit Monika: Mu bëfshin h e lm për fëmijët nëse kam vj e dhur qoftë edhe 1 lek

Iliri: Fëmijët e mi të shu hen si Adem Jashari. Nuk pyes për ta.
Këta nuk pyesin për fëmijet e vet, dhe ti mendon se do mendojnë për fëmijët e tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *