June 8, 2023


Moderatorja e njohur , Erjona Rusi ishte e ftuar në puntatën e sotme të emisionit “Pushime On Top”. Në një intervistë me moderatorin Flori Gjini, Erjona nuk ngurroi t’u përgjigjej as pyetjeve më të “vës`htira”.

Flori Gjini: Intervista më e mirë që ke marrë ndonjëherë? Erjona Rusi: E kam shijuar, sepse ishte shumë e rëndësishme, Zoran Zaev. Ka qenë madje intervista e parë e plotë për një media shqiptare, që ja kam marrë unë. Dhe ishte e para ku ai lëshoi ‘bombat’ e famshme të përgjimeve. Ishte e jashtëzakonshme.

Flori Gjini: Intervista më e dobët? Erjona Rusi: Me një nga vajzat e Për’puthen, Jasmina. Flori Gjini: Intervista që nuk do të doje të bëjë asnjëherë? Erjona Rusi: Nuk jam shumë e bindur, por mbase Edi Ramën. Nuk do doja ta intervistoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *