June 8, 2023


Na lejoni që ta je tësojmë titullin e “M iss Gjyshes” në Kosovë dhe ky çmim i shkon me m eritë të plotë nënës së Diellza Kolgecit, zonjës Lale.

E ëma e ish “Mi ss Kosovës”, bukuroshes Diellza Kolgeci, është një zo një el egante, e pashme dhe tejet e r afinuar. Ajo, është në të 70-tat e saj, është bërë gjyshe disa herë dhe duket në top fo rmë fi zike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *