March 24, 2023


Një grua shqiptare 43-vjeçare ka nd ërruar je të pasi ka rënë nga ba llkoni i shtëpisë. Tra gjedia ka ndodhur të mërkurën e 3 Gus htit në një pallat në Rovato.

Gruaja banonte në një ap artament në katin e dytë. Në vendin e ngj arjes shkuan menjëherë ur gjenca dhe po licia, por fa tk eqësisht ishte shumë vonë për të nd ërhyrë.

Deri më tani janë të p aqarta rrethanat e kësaj ngj arje. Po licia ka nisur hetimet. 43-vjeçarja ishte nënë e 3 fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *