March 22, 2023


Nje foto eshte postuar ne rrj etet so ciale diten e sotme ku tregon se sh ezllonat ku shtojne 3000 leke nga e hena ne te premten ndersa te shtune dhe te diele nga 5000 leke. Ky eshte nje pronar i s inqert te pakten e tregon te ve rteten. PO mendimi juaj per kete tabele cili eshte?

Nje foto eshte postuar ne rrj etet so ciale diten e sotme ku tregon se sh ezllonat ku shtojne 3000 leke nga e hena ne te premten ndersa te shtune dhe te diele nga 5000 leke. Ky eshte nje pronar i s inqert te pakten e tregon te ve rteten. PO mendimi juaj per kete tabele cili eshte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *