March 24, 2023


Te oricieni Alfred Cako ngritur pr etendimin se tensionet Serbi-Kosovë janë p lanifikuar nga ‘Il uminati me policin e mirë (Perëndimin) dhe policin e keq ((Rusinë)’. Cako pa ralajmëron se së shpejti Rusia do shk ëputet tërësisht nga Europa dhe se shqiptarët do shkojnë drejt perëndimit.

Postimi i Alfred Cakos
Konflikti i stisur Serbi-Kosove i organizuar nga Il uminati me policin e mire (Perendimin) dhe po licin e keq ((Rusine). Se shpejti, Rusia ne BR I CS dhe jashte Europes, shqiptaret ne pe rendim. Por te dy palet su ndohen nga Mafia Khazare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *