June 8, 2023


Urologu i njohur nga Gjilani, Dr. Shefqet Mehmeti ka humbur jetën papritur.

Lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta e ka dhënë dega e LDK-së në Gjilan, duke rikujtuar kontributin e jashtëzakonshëm të doktorit në shëndetësi.

“Dr. Shefqetin do ta kujtojmë gjithmonë për kontributin e jashtëzakonshëm në shëndetësinë e Gjilanit, duke qenë njeriu që i vuri bazat në Repartin e Urologjisë në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit dhe u doli në ndihmë pacientëve në çdo kohë e me profesionalizëm të madh për afro pesë dekada”, thuhet në postim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *