March 20, 2023


Detaje të reja janë zbardhur nga ngjarja e rë ndë që tronditi Radhimën. Mësohet se mjeku 49-vjeçar që u gj t pa shenja jete në shezlong është Përgjegjësi i Shërbimit të Ur gjencës në Spitalin e Korçës, Kujtim Shabani.

Burime zyrtare bëjnë me dije se v d e k ja e tij ka ardhur, për shkak të një ata ku kar d iak, teksa ishte me pushime së bashku me familjen e tij në Rradhimë. Me gjithë ndërhyrjen e shpejtë të bluzave të bardha, ka qenë e pamundur të mbahej në jetë mjeku Kujtim Shabani, njeriu human, i cili prej shumë vitesh ju ka shër byer qytetarëve korçarë dhe jo vetëm.

Prej gati dy vitesh, mjeku Kujtim Shabani ka trajtuar me profesionalizëm qindra e qindra qytetarë të juglindjes së vendit të infektuar me Covid-19. Falë aftësisë dhe trajtimit që mjeku ju ka bërë pacientëve me Co vid-19, shumë prej tyre gëzojnë shëndet të plotë. Me v d e kjen e mjekut Kujtim Shabani, Spitali i Korçës ka h umbur një prej vlerave të mjekësisë, njeriun më hu man të bluzave të bardha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *