March 19, 2023


Me qindra qytetarë janë mbledhur mbrëmjen e sotme për të pr otestuar pas ngjarjes së rë ndë të ndodhur dy ditë më parë në plazhin e Potamit në Himarë, ku hu mbi je tën në mënyrë tr a gj i ke 7-vjeçarja Jonada Avdia, e cila u përplas nga sk afi i drejtuar nga of iceri i pol icisë Arjan Tase.

Më pas kanë ecur drejt kryeministrisë ku kanë nd aluar dhe kanë kë rkuar që të bëhet dr ejtësi, dhe pë rgjegjësit të la rgohen. Ndërsa kanë vijuar pr otestën para pr esidencës. D etaji që ra në sy ishin dy vajza të vogla që mbanin para dyerve të pr esidencës pankartën me shkrimin “Dr ejtësi për Jonadën! A mund të luaj në breg me babin z oti kryeministër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *