March 23, 2023


3 administratorë subjektesh në plazhin e Darëzezës dhe Divjakës janë proceduar penalisht pasi zunë hapësirën publike, duke vendosur çadra dhe shezlogë, pa lejen përkatëse.

Në kuadër të planit operacional për kontrollin e vijës bregdetare dhe lirimin e hapësirave të zaptuara, policia tha se sekuestroi 169 çadra dhe 338 shezlongë që ishin vendosur pa lejen përkatëse, në plazhin e Darëzezës dhe Divjakës.

Pas largimit të qindra çadrave dhe shezlongje pa leje, tani kjo hapësirë e madhe do jenë plazh publike për gjithë shqiptarët pa asnjë kosto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *