March 20, 2023


Kryeministri Rama ka vendosur që të mos bëjë më asnjë replikë me qytetarët në rrjetet sociale. Në shumë raste siç thotë Rama, përgjigjet e tij janë marrë si arrogancë dhe për këtë arsye ai ka vendosur që të shkëputet (distancohet) duke i lexuar hallet e tyre në heshtje.

“Kam bërë e do të bëj çmos deri në fund t’ju mbroj nga fatkeqësitë natyrore, sic kam bërë e do të bëj deri në fund të bëj çmos për ta ngjitur këtë vend aty ku e meriton.

Këtu jam dhe patjetër do të vazhdoj t’i ndjek komentet tuaja, por në heshtje, sepse shqetësimet tuaja janë ushqimi im me energji për të luftuar çdo ditë për ju. Ju dua shumë që të gjithëve”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *