June 8, 2023


Qeveria Rama ka vendosur të shpërblejë me pagë minimale çdo muaj, përgjatë vitit 2022 naftëtarët e Rafinerisë së Ballshit.

Ky vendim është firmosur nga kryeministri Edi Rama i cili edhe një herë i qëndron në krah fuqisë punëtore. “Do të ketë një pagesë të barabartë me pagën minimale, që do u jepet ish-punonjësve të Rafinerisë së Ballshit.

Ftoj të gjithë punonjësit dhe ish-punonjësit e kësaj rafinerie që t’i drejtohen zyrave të punës, me qëllim dërgimin e dokumentacionit, për të përfituar këtë ndihmë, që do të jepet përgjatë vitit 2022”, njofton Qeveria Rama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *