March 20, 2023


Ndodh vetem ne Angli ku te g ervishin makinen dhe te shkruajn leter. Keshtu ka ndodhur me nje shteta shqiptar qe je ton ne Angli ku pasi i kane gervishur makinen i kan shkruar nje leter per ti pa guar demmin.

Në mesazhin e vajzës shkruhet:

‘Përshëndetje, Më vjen k eq t’ju them se ju kam go ditur makinën në pjesën e p arakolpit. Është një g ërvishtje e le htë, do isha e lu mtur nëse do të p aguaja për d ëmin’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *