March 20, 2023


Udhëtimi surprizë për familjarët u kthye në tragj edi. Festim Meçja është i riu 27 vjeç që u nda nga jeta ditën e djeshme vetëm pak kilometra larg banesës së tij në Sinaballaj të Rrogozhinës, ku mezi priste të takonte familjarët që do t’u shfa qej surprizë.

Por pa rakalimi i gabuar dhe humbja e kontrollit të mjetit i automjetit tip ‘Be nz’ që drejtonte të pë rfundonte i shn dërruar në he kurishte, poshtë rrotave të kamionit.

Ai mbeti i bll okuar për rreth një orë në mjet derisa u bë e mundur nxj e rrja e trupit të pa je të. Ndërsa shoferi i kamionit, i id entifikuar si I.C., nuk pësoi dë mtime të mëdha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *