June 7, 2023


Kryeministri Rama ka dorëzuar sot çelësat për apartamentet e reja në Kamëz për banorët që humbën strehën nga tërmeti. Rama u shpreh se ajo që është kryesore është që të gjitha këto apartamente janë pronë e patundshme e banorëve.

“Çelim dyert për një pjesë të konsiderueshme të familje që po strehohen në lagje të re. Shumica këtu janë demokratë, duken 4 orë larg. Qeshni me gjithë zemër se shpi po merrni nuk po merrni ndonjë shqelm të dilnit nga shtëpia.

Nuk është faji im që e prinit nga tjetër kush dhe ua bëri tjetër kush. Kështu është jeta të vjen nga se pret. Për ju demokratët e Kamzës paska qenë kjo botë, ju vu kundër, ne vu kopshte vu çerdhe, vu shtëpia”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *