March 19, 2023


Kreu i Po licisë së Shtetit Gledis Nano ka patur gjatë kësaj paraditeje në një vizitë në familjen Avdia, që h umbën vajzën e tyre në ngj arjen e r ëndë të Himarës.
Në fjalën e tij përballë mediave, Nano u shfaq tepër i prekur dhe tha se shkoi tek kjo familje si prind dhe qytetar.

“I shpreha familjes ng ushëllimet për humbjen tr agjike të fëmijës. Kam ardhur si prind, si qytetar. P ërvçse çfarë ka ndodhur dhe vë shtirësive,

i mi rëkuptoj dhe i falënderoj që ng jyrime të ca ktuara i kanë lënë mënjanë. Janë duke vuajtur gjithë çfarë ndodhi”, tha Nano./Opinion.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *