March 20, 2023


Gjendja e tij shëndetësore mendohet se është përkeqësuar për shkak të një sëmu-ndjeje ishemike të zemrës, e quajtur ‘Angina Pectoris’. Deri më tani nuk ka informacione për gjendjen e aktorit 85-vjeçar.

Reshat Arbana lindi në Tiranë. Ai është një aktor teatri dhe filmi. Një nga aktoret më popullorë të kinemasë shqiptare, me mbi 35 role, duke filluar që nga viti 1963.

Pasi i kreu studimet në shkollën e lartë për aktorë “Aleksander Moisiu”, pranë Teatrit Kombëtar në Tiranë, më 1968, filloi punë në Radio Tirana. Nga viti 1977 e deri sa doli në pension ishte aktor i Teatrit Kombëtar të Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *