March 19, 2023


E zh d ukur prej disa ditësh, është gjendur e paj etë mëngjesin e djeshëm në Los Angeles aktorja e njohur amerikane Lindsey Pearlman. 43-vjeçarja u raportua e zhd ukur të dielën pasi nuk u kthye në shtëpi, tha policia e Los Anxhelosit.

Ajo u pa për herë të fundit në një lagje të Hollivudit Lindor, disa kilometra larg vendit ku u gjet t rupi i saj. Shkaku i vd ekjes së Pearlman ende nuk është raportuar, ndërsa autoritetet thanë se janë në pritje të auto psisë dhe se ende nuk kanë asnjë person të d yshuar.

43-vjeçarja kishte lindur në Chicago dhe kishte luajtur në disa seriale televizive në SHBA si “Chicago Justice” e “The Ms. Pat Show”. Tr onditese/ E zhd ukur prej disa ditësh, gjendet e paj etë aktorja e njohur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *