June 7, 2023


Valbona Selimllari është një nga personazhet më të dashura për publikun, që gëzon simpatinë dhe respektin nga të gjithë. Ajo njihet edhe për bukurinë e saj ndër vite, ku nuk di të plaket asnjëherë. Por ajo që ngjall më shumë kuriozitet nga të gjithë është jeta e saj private që në mënyrë hermetike ajo është përpjekur ta mbajë sa më të fshehtë dhe larg mediave.

Me kohë ajo ka ekspozuar fëmijët e saj në publik, sidomos dy djemtë dhe pak më rrallë vajzën e saj. Por pikëpyetja më e madhe është bashkëshorti i saj. Më herët ajo ka rrëfyer se është një nënë shumë e përkushtuar dhe se ka vendosur që fëmijët të mbajnë mbiemrin e saj. Por asnjëherë nuk ka dashur të flasë për identitetin e babait të fëmijëve. Nëpër media është aluduar se bashkëshorti i saj është një biznesmen dhe investitor shumë i fuqishëm në prodhimin vendas. Thuhet se ata janë njohur në fillim të viteve 90-të por ata nuk kanë bërë asnjëherë një dalje publike bashkë.

Edhe pse Valbona ka qenë e preferuara e mediave dhe publikut, çuditërisht askush nuk ka guxuar ose gjithkush ka dashur të respektojë dëshirën e ish-Miss Albania për të mos përmendur me kë jeton. Ky “sekret” i Valbona Selimllarit, që po e përndjek në media prej kohësh, në vetvete duke se mbart dhe një nga “tragjeditë e saj të heshtura” që me aq sforco mundohet t’ia fshehë prej shumë vitesh publikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *