June 7, 2023


Kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë qytetarët shqiptarë, pasi prej datës 1 maj, të gjitha shërbimet do të kryhen online.

Ashtu siç e kishte paralajmëruar edhe më herët, kreu i qeverisë njofton se prej datës 1 maj (pas 2 ditësh), të gjithë qytetarët mund të marrin online çdo dokument që ju nevojitet, duke shmangur radhët e gjata dhe burokracitë.

“Më në fund erdhi dita e heqjes përfundimtare të sporteleve, orareve, zvarritjeve për dokumenta nga jeta e përditshme e shqiptarëve”, shkruan Rama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *