March 19, 2023


Tiranë- Dh imbje dhe lot në familjen Avdiaj në Laprakë. Por babai i Jonadës gjen fo rcë.
Pedagogu Bislim Ahmetaj në një po stim në rrjetet so ciale ka zbuluar bisedën rr ëqethëse me babanë e 7-vjeçares, e cila vd iq tr agjikisht ditën e djeshme në plazhin e Potamit pasi u përplas nga sk afi. Ai shkruan se Bledari, babai i vogëlushes m undohet të tregohet i fo rtë, por dh imbja nuk e l ejon.

“Ma mori Z oti, ishim dorë për dorë, pse e mori atë e s’më mori mua…. Vetëm se duhet të kisha vd e kur unë dhe jo Jonada’, janë këto fjalët që babai ka thënë mes lo tësh.
“Unë e ngu shëllova Bledarin, babin e Jonadës.

Familja Avdia i ka ha pur dyert dhe pr et ng ushëllime për hu mbjen tr a gj i ke që p ësuan dje nga arr oganca dhe p apërgjegjshmëria e shtetit që vr e t fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *