March 23, 2023


Zelensky ka renditur flamujt e shteteve anëtarë të Këshillit të Sigurimit në OKB që dhanë votën “PRO” madje kishte edhe një falenderim për kryeministrin Edi Rama i cili tha se Shqipëria do të strehojë qytetarët ukrainas.

“Falënderues për të gjitha shtetet në Këshillin e Sigurimit të OKB-së që votuan për të ndaluar sulmin rus. Koalicioni anti-lu ftë duhet të reagojë menjëherë.

Falederime pa kufi për Ramën dhe Shqipërinë për gjestin e tyre për të strehuar ukrainast”, shkruan ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *