March 19, 2023


Një stuhi e fuqishme shiu dhe breshëri përfshiu pasditen e sotme Bujanocin. Në pak minuta moti ka ndryshuar, duke u shoqëruar me ulje të temperaturave dhe erë.

Stuhia me shi e breshër ka vijuar për pak minuta duke e shndërruar këtë pasdite të ngjashme me një ditë të vërtetë dimri.

Ndonëse jemi zyrtarisht në stinën e verës, ku supozohet të dominojnë ditët me diell, duket se moti ende nuk ka bërë kthesë. Por reshjet e shiut kanë dominuar edhe në qytetet e tjera të vendit, ku kanë sjellë edhe ulje të temperaturav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *