March 24, 2023


Në emisionin ‘Ftesë në 5’ u diskutua nu d1teti në prani të fëmijëve dhe situata të tjera që vendosin nënat në si klet.Teksa Bieta Sulo i pyeti të ftuarat nëse ua besojnë bashkëshortëve blerjet e të brendshmeve për fëmijët,

Ámi Bekteshi u shpreh se meshkujt shqiptarë kanë shumë kom plekse.

“Jo vetëm veshmbathje, por edhe peceta men strùale kanë tùrp të blejnë”, tha ajo. Në këtë moment nuk mungoi as ndërhyrja e farmacistes Árba Gramo,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *