March 22, 2023


Fevziu ka shp ërthyer i re voltuar duke thënë se l igjin në det e bëjnë fëmijët e biznesmenëve të p apërgjegjshëm, laçat me z inxhirë floriri qe ngr e ne zerin ne kupe te q i ellit nga gomonet e shtrenjta dhe de rdhin sh ampanje.
Postimi i plotë:

Nje familje nuk do ta shohe me kurre vajzen 7 vjecare. Nuk do zgj ohet ne mengjes me buz eqeshjen e saj. Nuk do ti thote “Naten e mire shpirt”. Nuk do ulen as bashke ne tavolinen e drekes dhe as do shohin TV.

Nje familje eshte gj ymtuar sot duke hu mbur engjellin e saj 7 vjecar. Cdo njeri qe eshte prind, por edhe cdo qenie njerezore qe f unksionon re a li sht si e tille e di se cfare dh imbje eshte kjo. Femija iku nga kjo bote, ate moment kur familja be sonte se po i je pte asaj g ezim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *