June 7, 2023


Me siguri, e keni përdorur për shumë kohë shprehjen e fa ms hme të “Big Brother Álbania 4”, “Nx irre luanin Mariel”, por Pakkush e ka ditur domethënien e vërtetë të saj. Marieli ka qenë një nga konkurrentët më të përfolur të edicionit të “Big Brother 4”, jo vetëm për lidhjen e tij me vajzën s e k s i nga Shkodra, Mirjetën, por edhe për faktin se ishte w restler-i më i qetë që mund të kishim imag jinuar.

Përvoja e tij brenda shtëpisë shkoi me humor dhe pozitivitet, ndërsa menjëherë pas asaj eksper ience Marieli iu rikthye jetës në ring dhe sportit që ush tronte që nga mosha 17-vjeçare, Wre stling. Pas përfundimit të “Big Brother” ish-banori u largua nga vëmendja e të gjithëve, ndërsa dukej sikur u “zh du k në hiç”. Po ku është sot Marieli dhe çfarë ka ndodhur në jetën e tij? Pas hulumtimeve të gjata, ne të “Xing.al” kemi arritur të zbulojmë se që prej 4 vjetësh ish-banori i “Big Brother Álbania 4” është tërhequr nga ringu, ku të gjithë e quanin “Luani”, por jo nga sporti i Wre stling (thënë në zha rgon, keçi).

Ái është trajner i brezit të ri të sportistëve në Vicenza, ku jeton me familjen. Sa i takon jetës private, pas historisë me Mirjetën, që mbaroi menjëherë pas “Big Brother”, 30-vjeçari u përpoq ta mbajë të fsh ehtë, por sipas informacioneve të “Xing.al”, pas një fejese gati dy-vjeçare, Marieli 1 vit më parë nisi të bashkëjetojë me partneren e tij shqiptare, bashkëjetesë e cila nuk dihet nëse vazhdon ende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *