March 19, 2023


Njëra prej të ftuarve natën e sotme pë rballë pyetjeve të fëmijëve në emisionin ‘Në ku rthin e Piter Panit’, ishte bl ogerja e njohur Armina Mevlani.

Ajo dhe Shkëlzeni janë çifti që po ko mentohen shumë së fundmi në media, pasi ndj ekësit e tyre po pr esin me p adurim ma rtesën për të cilën çifti ka tr eguar se do të vijë shumë shpejt

E py e tur nga mo deratorja e pr ogramit, Alketa Vejsiu, se si Armina ndihej në një familje tropojane, ajo tregoi se ishte shumë me fa t: “Shumë e lumtur që jam pjesë familjes, është një familje shumë tr adicionale dhe e ngr ohtë. Shkoj çdo fundjavë, ka shumë dashuri dhe bëjnë ga time shumë të mira, ndihem shumë me fat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *