June 5, 2023


Sot ishte nje dite e v eshtire per te gjithe Shqiptaret pasi moren vesh lajmin e hu mbjes se jetes te 7 vjecares ne pl azhin e Himares. Ku nje punonjes i pa afte po licie i merr je ten vajzes me sk afin e tij.

Familjaren lajmerojne se va rrimi do te behet neser ne oren 15. Familja Avdia, Rruga “St anislav Zuber”, afer Intesa San Paolo Bank Laprake.I ur ojme ng ushellime familjes dhe Zo ti e befte prej ba noreve te Xh enetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *