June 3, 2023


Ersida Dyrmishi është 30-vjeçarja e cila u shp all e hu mbur në një njoftim al armant në J O Q Albania rreth 9 ditë më parë. Nëna e dy fëmijëve u zhduk pa lënë gjurmë dhe gja të kësaj kohe kë rkohej pa re shtur nga familjarët e saj.

Fa tmirësisht ajo është gj endur ditën e sotme teksa ka d eklaruar se e kishin marrë pe ng. E reja në dë shminë e saj në po lici ka thënë se e ka mb ajtur pe ng në një dhomë ho teli dhe ka abuzuar me të nën kë rcënimin e th i kës një 36-vjeçar nga Lushnja me in icialet M.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *